Weddingplanner en Ceremoniemeester
Header

Wie is Ilse

Ik ben Ilse, het bruidsmeisje. Mijn passie voor bruiloften is al op jonge leeftijd ontstaan. Ik kom uit een grote familie en heb al veel bruiloften mee mogen maken. Ik ben niet de vrouw uit de film 27 dresses ;-). Maar wel een zeer groot fan van bruiloften! Vooral van het moment dat de bruidegom de bruid voor het eerst ziet op de dag zelf is één van mijn favorieten!

Ik heb voor een aantal vrienden en bekenden de eer gehad om als ceremoniemeester of weddingplanner op te treden. Vervolgens is het boeketje gaan rollen en ben ik deze passie verder gaan ontwikkelen. Ik geniet ervan om ervoor te zorgen dat mensen het naar hun zin hebben en de dag van hun leven beleven. Als weddingplanner of ceremoniemeester heb ik daar een belangrijke rol in. Ik krijg er energie van om dat mogelijk te maken.

Wat kan ik als weddingplanner of ceremoniemeester voor jullie betekenen?Ceremoniemeester Ilse

  Ik geef jullie rust. Als je weet dat alles goed is geregeld, dan ben je toch een stuk relaxter op je trouwdag en kun je heerlijk genieten.

  Ik heb een netwerk van leveranciers opgebouwd. Hierdoor kan ik de leveranciers uitzoeken die het beste bij jullie en jullie budget passen.

  Ik zorg ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten  van de voorbereidingen, de bruiloft en daarna.

  Doordat ik creatief ben en me kan inleven in de ander, maken we er samen een unieke en bijzondere trouwdag van.

  Het kan lastig zijn om je eigen koers te varen bij het plannen van je bruiloft. Vrienden, familie, iedereen heeft goedbedoelde adviezen en wil zich er graag mee bemoeien. Ik kan jullie helpen bij het trouwen op jullie manier!