Weddingplanner en Ceremoniemeester
Header

Weddingplanner

Je hebt ‘Ja’ gezegd! Nu komt er veel geregel op jullie af. Ga je hiervoor een weddingplanner of een ceremoniemeester inhuren? Een weddingplanner is in Amerika al een heel normaal begrip. De betekenis van een weddingplanner staat zelfs op Wikipedia. Maar hoe zit dat in Nederland? Wat zijn de redenen om een ervaren weddingplanner in te huren? De nummer 1 reden is: Geen Stress!! Lees hier verder de 10 redenen om een ervaren weddingplanner in te huren.

Een bruiloft zelf kan al een dure aangelegenheid zijn. Hoeveel je kwijt bent aan een ceremoniemeester of weddingplanner is natuurlijk afhankelijk van jullie wensen- en eisenpakket. Wil je graag je hele bruiloft van A tot Z geregeld hebben, dan kun je mij inschakelen als jullie weddingplanner. Ik neem dan de gehele zorg uit jullie handen. Ik heb hieronder kort beschreven wat je van mij kunt verwachten. Uiteraard stemmen we samen mijn werkzaamheden als weddingplanner samen af, zodat het een dag wordt die helemaal bij jullie past.

Weddingplanner: Wat kun je van mij verwachten?

  Het verzorgen van je bruiloft. Het aanzoek hebben jullie zelf gedaan, maar de rest mag je aan mij overlaten.

  Opstellen van een begroting en beheren van het budget.

  Adviseren bij en boeken en zoeken van een trouwlocatie.

  Adviseren en ondersteunen bij allerhande beslissingen die gemaakt moeten worden.

  Ondersteuning bij het maken van een planning en een draaiboek voor de dag zelf.

  Zoeken van goede, betrouwbare leveranciers en onderhandelen over tarieven.

  Contactpersoon en aanspreekpunt voor leveranciers, de trouwfotograaf, muziekant of dj, bloemist, visagist, vrienden, familie. Ik heb een uitgebreid netwerk van fotografen, muzikanten, Dj’s, locaties enzovoorts.

  Advies bij decoratie, aankleding, stijl enzovoorts.

 

Willen jullie zelf graag de touwtjes in handen houden, maar wel graag hulp op de grote dag zelf? Ik ben ook beschikbaar als Ceremoniemeester.

Een weddingplanner hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten. Voor informatie over tarieven, neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.