Weddingplanner en Ceremoniemeester
Header

Kosten van een weddingplanner of ceremoniemeester

Wat kost een weddingplanner? Wat kost een ceremoniemeester?

Het is prettig om van tevoren te weten waar je aan toe bent als je mij als je weddingplanner of ceremoniemeester bij Weddingplanner Gelderland in de arm neemt. Echter, elke bruiloft is maatwerk. Ieder bruidspaar heeft andere wensen. Om je een ieder geval een idee te geven van de kosten heb ik een aantal opties samengesteld. Daarnaast is het ook mogelijk om op basis van een uurtarief te werken of om samen met jullie in een vrijblijvend gesprek een aanbod op maat te maken.

Optie 1: Weddingplanner, inclusief ceremoniemeester op jullie bruiloft. Het complete pakket van A tot Z.

Voor wie? Deze optie is geschikt voor het bruidspaar dat geheel onbezorgd van de dag en de voorbereidingen wil genieten. Als weddingplanner regel ik alles voor de grote dag, van A tot Z. Lees hier waar je zoal aan kunt denken.
Kosten? Veel weddingplanners hanteren een percentage van 10% – 15% van het totale trouwbudget (inclusief huwelijksreis) een gemiddelde bruiloft kost ongeveer € 16.000,-
Voor het complete pakket hanteer ik een vaste prijs van € 1750,-. Hiervoor zal ik ongeveer 40 uur bezig zijn met de taken voor jullie bruiloft.

Optie 2: Ceremoniemeester op de dag zelf

Voor wie? Deze optie is vooral geschikt voor bruidsparen die het leuk vinden om zelf de grote dag te plannen, maar ook familie, vrienden en gasten op de bruiloft willen laten genieten en niet belasten met de taak van ceremoniemeester. Als ceremoniemeester ben ik aanwezig op de dag zelf en zal ik jullie helpen met de puntjes op de ‘i’ en de laatste voorbereidingen. Lees hier welke taken je nog meer van me kunt verwachten.
Kosten? Stel je mij aan als ceremoniemeester dan ben ongeveer 8 uur bezig met de voorbereiding van jullie bruiloft en ben ik 6 uur aanwezig op de dag zelf. Ik reken hiervoor een vast tarief van € 600,-.

Optie 3: Maatwerk op basis van een uurtarief.

Voor wie? Wil je zelf graag de touwtjes in handen houden en juist bepaalde taken uitbesteden? In overleg bepalen we welke taken door jullie en welke taken door mij worden uitgevoerd. Het uurtarief wat ik hiervoor reken is € 47,50.

Neem gerust contact met mij op om de opties te bespreken. Het eerste overleg is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar bepalen we of het klikt. Aan de hand van dit gesprek wordt het takenpakket met jullie afgesproken en zullen jullie een voorstel van mij ontvangen.