Weddingplanner en Ceremoniemeester
Header

Kickstart 2018

januari 6th, 2018 | Posted by Ilse in Weddingplanner Blogs

2017 wat was je mooi! Wat heb ik in mijn rol als weddingplanner en ceremoniemeester weer veel liefde mogen meemaken! Ik heb fantastische bruidsparen leren kennen en samengewerkt met uiteenlopende locaties, partners, BAB’sen (dat schrijf je vast niet zo) en niet te vergeten de families en vrienden van de bruidsparen. In mijn portfolio zie je een kleine greep uit de bruiloften van 2017. De trouwlocaties varieerden van een geheel verzorgde bruiloft op Landgoed Salentein, tot een fantastische buitenbruiloft in de Achterhoek met eigen band en zelfs camping!

De eerste week van het nieuwe jaar is al weer bijna voorbij. Een nieuw jaar met hopelijk nieuwe mooie herinneringen! In mijn geval zal het weer een jaar worden met liefdevolle bruiloften, mooie trouwlocaties, liefde, familie, vrienden. Dat ik deel mag uitmaken van één van de mooiste momenten uit iemands leven, blijft toch altijd speciaal.

Gaan jullie trouwen in 2018 (of later) en kun je wel wat hulp gebruiken? Iemand die je meeneemt in alles van A tot Z als weddingplanner? Of heb je alleen iemand nodig voor de puntjes op de i en als ceremoniemeester op de dag zelf? Ik help jullie graag!

 

fotos

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.