Weddingplanner en Ceremoniemeester
Header

Portfolio

Als weddingplanner en ceremoniemeester heb ik al een aantal mooie bruiloften mogen meemaken. Hieronder een aantal reacties van bruidsparen waarvoor ik een onvergetelijke dag heb mogen organiseren!

Marloes en Remco, September 2018

Linda en Nynke, Juni 2018

Mieke en Stefan, September 2017

Wat hebben we genoten afgelopen weken! De laatste voorbereidingen van de trouwdag en dan vooral van de zenuwen van alle mensen om ons heen hebben ons laten glimlachen.

Ook heel leuk vonden we de foto’s maken met ARV & MAYK Bruidsfotografie(Arvid en Mayke), de mooie woorden van Roelof en de bijzondere muziek van Willeke en Inge tijdens de ceremonie. I L S E ceremoniespreker/ trouwambtenaar, bedankt voor ‘onze’ ceremonie.
De gezellige receptie, fantastische diner en het grandioze avondfeest met Spotmaakte het plaatje compleet. En wat was het schitterend weer op onze trouwdag!! Ilse / Weddingplanner Gelderland en Landgoed de Salentein super bedankt dat het mede dankzij jullie een dag om nooit te vergeten is geworden.

We hebben het heerlijk gehad op onze huwelijksreis. Lekker relaxen op Boa Vista (Kaapverdië). En daar ook ons PADI Open Water Brevet gehaald! Totaal hebben we 6 indrukwekkende duiken gemaakt in de helderblauwe oceaan.

Dank jullie wel allemaal voor het mede mogelijk maken van onze trouwdag. Jullie kaartjes, lieve woorden, cadeautjes en liefde zullen ons nog lang bij blijven.

Marleen en Mathijs, Augustus 2017

Joyce en Remco, Augustus 2017

 

Mirjam en Dirk, juli 2017

13 juli 2017 was onze dag. En wat een mooie ceremonie en prachtig feest hebben we gehad! 

Mede dankzij Ilse hebben we ons geen zorgen hoeven maken – alles liep op rolletjes! Ze heeft ons enorm geholpen met de voorbereidingen en dankzij haar kennis en uitgebreide netwerk hebben we van kapper tot catering de juiste personen en bedrijven voor ons droomhuwelijk weten te vinden. Doordat Ilse als onze ceremoniemeester optrad hebben we op onze trouwdag geen zorgen gehad en konden wij en onze gasten volop genieten van het feest. 

Ilse, ontzettend bedankt voor alle goede zorgen! 

Bruiloft Achterhoek

Linda en Ralph, mei 2017

buiten-trouwen

En het wordt alleen maar mooier. De bruiloft kan de hele dag buiten. Prachtige bloemen van bloemenmeisjes.com

Gwen & Ben, juni 2016

Bedankt voor alle goede zorgen!
Wij hebben heerlijk kunnen genieten van onze grote dag
wetende dat jij er was om alles in goede banen te leiden. 

Rachel & Hans, mei 2016

We hebben jouw hulp als ceremoniemeester als zeer prettig ervaren.

Je straalt rust uit en neemt de taken over wat van tevoren is besproken.
Je bent ook oplossend om incidentele bijkomstigheden aan te pakken.
Ilse heeft onze draaiboek gemaakt,gastenlijst bij gehouden en zorg gedragen dat alvolgens planning verliep.
We zijn tevreden en dankbaar met de hulp van Ilse Wissink. 

Ik kan Ilse aanbevelen als weddingplanner en ceremoniemeester. 

weddingplanner

Trouwen in Nijmegen

Rimy & Arjan, September 2015

Op 11 september 2015 hebben wij een fantastische dag gehad. Het was prachtig weer, de sfeer ongedwongen en dankzij Ilse verliep de dag precies zoals we die van tevoren ons hadden voorgesteld! Ze begreep heel goed wat we belangrijk vonden en wat bij ons past. Daarbij had ze heel goede tips, waarmee ze ons hielp met het nemen van beslissingen. Van de hele organisatie heb ik weinig meegekregen, wat een goed teken is; Ilse had alles onder controle. Heerlijk om zo onbezorgd deze speciale dag mee te kunnen maken. Ilse, ontzettend bedankt!

Liefs, Arjan en Rimy Wietsma

Mark & Ilse, Februari 2014

Weddingplanner ArnhemAfgelopen 15 februari hebben wij een onvergetelijke dag gehad, onze bruiloft. Ilse heeft er mede voor gezorgd dat wij een onvergetelijke en fantastische dag hebben gehad. Voor ons was al snel duidelijk dat we graag Ilse als onze ceremoniemeester wilden. Ze is overzichtelijk, denkt mee, kan goed plannen en kent ons erg goed. Doordat er heel veel komt kijken bij een voorbereiding van een bruiloft is het ontzettend fijn dat iemand anders dan het bruidspaar meedenkt en adviezen geeft. Ilse kwam met vragen en opmerkingen waar wij zelf nog niet bij stil hadden gestaan en hielp ons ook bij het nemen van beslissingen. Door haar ervaring als ceremoniemeester kon ze ons erg goed adviseren en bracht overzicht. We hebben zorgeloos van onze mooie dag kunnen genieten doordat Ilse alles goed onder controle had; van de uitstraling van de locaties tot de perfecte planning van de stukjes/speeches.  

Ilse, we wensen je heel veel succes met je baan als weddingplanner en we bevelen je van harte aan.

Bedankt!

Anne & Jarno, September 2013

Ceremoniemeester

Onze huwelijksdag was een heerlijke dag. Prachtig weer, lekker de tijd om met vrienden en familie bij praten en een spetterend feest ter afsluiting.
Ilse heeft daar heel veel aan bijgedragen. Ter voorbereiding hebben we een paar gesprekken gehad waarbij ze ons vragen stelden over hoe onze dag eruit moest komen te zien. Over veel zaken hadden we al nagedacht en wat geregeld, maar over ander dingen nog helemaal niet en Ilse had goede tips en ideeën om de sfeer te creëren die bij ons past. Ze belde de zaal na om de gemaakte afspraken te controleren en om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Heerlijk dat ik me niet druk hoefde te maken of de bloemen op de tafels de door ons uitgekozen bloemen waren. Op de dag zelf nam ze al het praktisch geregel uit handen waardoor wij ons nergens druk over hoefde te maken en lekker konden genieten. Ze zorgde dat de gasten wisten waar ze naartoe moesten, alle speechers wisten wanneer ze wat mochten zeggen (en wanneer niet). Ze had het contact met de band en de zaal en zorgde dat de cadeautjes goed thuis kwamen. Wij waren erg blij met een weddingplanner als Ilse en zouden haar bij iedereen aanraden als je een onbezorgde dag van je leven wil.

Lisette en Niels, December 2012

Op 16 januari 2010 heb ik mijn vrouw ten huwelijk gevraagd. Vanaf dat moment ga je nadenken over de invulling van je trouwdag. Het moet de mooiste dag van je leven worden, dus je wilt alles pico bello geregeld hebben.
Mijn vrouw en ik zijn perfectionisten en control freaks. Een ceremoniemeester zou het natuurlijk nooit zo goed kunnen regelen zoals wij dat in gedachte hebben. Althans dit dachten wij…
Zeer zorgvuldig hebben wij onze ceremoniemeester(s) gekozen. En gelukkig zij ze “JA!”

Ilse is in staat mee te denken in ons straatje. In eerste instantie is ze een en al oor en door goede vragen te stellen werden onze “vage” gedachten omgezet in concrete plannen. Er moest veel geregeld worden en Ilse stapte bij als we het vroegen, maar gaf ons ook de ruimte om zelf de regie te behouden. Ilse voelde dit perfect aan.

Weddingplanner WijchenOp 3 december 2010 zijn wij getrouwd. En het is de mooiste dag van ons leven geworden!
Ilse wij willen jouw bedanken voor je hulp. Wij konden optimaal, zorgeloos genieten omdat je alles perfect onder controle had.

Veel succes met je carriere als wedding planner!! Je bent TOP!!

Liefs Niels & Lisette van der Horst