Weddingplanner en Ceremoniemeester
Header

Ceremoniemeester

Waarin verschilt een ceremoniemeester van een weddingplanner? Wil je wel graag de touwtjes van het plannen/organiseren van je bruiloft zelf in handen houden maar ook je vrienden, familie en bekenden laten genieten op de dag zelf? Ik bied de dienst om jullie ceremoniemeester te zijn op de dag zelf. Op deze manier hoef je niet je naasten te belasten met deze taak en kun je in alle rust genieten van je bruiloft. Het is ook mogelijk dat je mij aanstelt om je gekozen ceremoniemeester de ondersteunen.

Hieronder lees je wat je van mij kunt verwachten als jullie ceremoniemeester. Mijn exacte taken en jullie wensen stemmen we in overleg met elkaar af, maar dan heb je in ieder geval alvast een beeld bij de opties.

De functie als ceremoniemeester begint al voorafgaand aan de grote dag zelf. Een paar weken voorafgaand aan de bruiloft zal ik met jullie doorspreken wat jullie allemaal al zelf hebben geregeld. Samen met jullie stel ik vervolgens een draaiboek op en nemen we de laatste puntjes door. Ik zal als ceremoniemeester contactpersoon zijn voor jullie leveranciers, fotograaf, etc. evenals voor genodigden die bijvoorbeeld een stukje willen doen tijdens de bruiloft.

Ik zal uiteraard als ceremoniemeester ook aanwezig zijn op de dag zelf. Tijdens deze dag zijn mijn taken als jullie ceremoniemeester dan onder andere als volgt:

Ceremoniemeester de toast

 

  De Grote Dag in goede banen leiden, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven maken.

  Opstellen en uitvoeren draaiboek.

  Aanspreekpunt voor leveranciers, familie enzovoorts.

  Zorgen voor het verzamelen en beheer van de cadeau’s.

 

Wel graag sparren en nadenken over je bruiloft, maar geen zin of tijd om alles van A tot Z te regelen? Ik ben ook beschikbaar als Weddingplanner!